LOREDO SRL este lider de piata pe segmentul mic si mijlociu de utilaje vinificatie, produse vinificatie si utilaje agricole.

Cu o vechime de peste 20 de ani in furnizarea de utilaje vinificatie, ne-am inceput activitatea in cea mai mare regiune viticola a Romaniei si anume in Vrancea (sudul regiunii Moldova).

 

In aceasta zona detinem o retea de magazine si o echipa de peste 20 de specialisti in vanzari si service, fiind principalul furnizor de produse si utilaje vinificatie si agricole in aceasta regiune.

Suntem cunoscuti pe piata producatorilor de vin din Romania, avand o retea de peste 30 de distribuitori si o echipa de vanzari dedicata acestora. De asemenea, sprijinim dezvoltarea pietei producatorilor sucurilor din fructe si cea a producatorilor de bere.

Gama de utilaje vinificatie pe care o oferim contine zdrobitoare si deciorchinatoare, teascuri si prese, electropompe, utilaje si consumabile pentru filtrare, cisterne depozitare si utilaje si consumabile pentru imbuteliere.

 

Pentru producatorii de vin, furnizam utilaje vinificatie hobby dar si profesionale pentru realizarea vinului de inalta calitate. Gamele noastre de zdrobitoare cu desciorchinare permit zdrobirea si desciorchinarea completa a strugurilor, productivitatea lor indeplinind cerintele oricarui pasionat de vinificatie sau cramelor de prestigiu. In continuarea procesului de vinificatie, LOREDO SRL furnizeaza o gama variata de prese hidraulice, prese continue sau prese clasice pentru presarea completa a boabelor de struguri.

Gama de cisterne de inox alimentar AISI 304 reprezinta solutia perfecta pentru depozitarea mustului si fermentarea acestuia. Cisternele pot fi customizate cu capac flotant, capac antipraf, capac plutitor si suport. Inainte de imbuteliere recomandam filtrarea vinului cu ajutorul filtrului pentru vin si a placilor filtrante. Filtrul pentru vin impreuna cu placile filtrante din carton alimentar retin impuritatile din vin, dandu-i acestuia limpezime, fara sa afecteze gustul sau culoarea. Pentru imbutelierea vinului, LOREDO SRL, ofera echipamente si consumabile pentru imbutelierea la sticla, dar si pentru sistemul bag-in-box. Imbutelierea bag-in-box se realizeaza cu ajutorul unui imbuteliator bag-in-box special si a unor pungi si cutii bag-in-box. Sistemul de imbuteliere bag-in-box previne oxidarea vinului, pastrandu-i calitatile o buna perioada de timp.

 

Pentru producatorii si procesatorii de sucuri din fructe, LOREDO SRL pune la dispozitie linii complete de procesare a fructelor. Acestea cuprind utilaje pentru sortarea si spalarea fructelor, desamburitor, utilaje pentru tocarea fructelor, prese hidraulice, presa cu banda, presa continua, pasteurizatoare automatizate sau semiautomatizate, cisterne pentru stocare din inox alimentar si echipamente de imbuteliere la sticla sau imbuteliere bag-in-box. De asemenea, oferim echipamente si utilaje de procesare a gemului si a fructelor deshidratate. Pentru procesarea gemului dispunem de o gama variata de utilaje precum: oala de fierbere cu amestecator, aparat de dozare si imbuteliere a gemului, ce acopera orice tip de productie. Pentru deshidratarea fructelor furnizam echipamente pentru productii mici tip hobby de 2-3kg pe zi, dar si pentru producatorii mari pentru care avem: utilaje de feliere automate, echipament de uscat fructe si legume (deshidrator) si aparate pentru vidare.

 

In decursul perioadei de activitate, LOREDO SRL a dezvoltat o relatie stabila cu peste 20 de producatori de utilaje vinificatie din toata Europa, avand in prezent ca scop furnizarea de utilaje si asistenta logistica pentru dezvoltarea producatorilor de vin, sucuri din fructe, gemuri si fructe si legume deshidratate.

clienti@loredo.ro

vanzari@loredo.ro

+40 737 037 782 / +40 737 037 784